Συνεχίζεται στην Κύπρο το θρίλερ που αφορά τον θάνατο του 40χρονου Έλληνα Θανάση Κοτσλή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας του έχοντας πέσει από τον τρίτο όροφο. Ο 38χρονος Ιρανός συγκάτοικός του έχει συλληφθεί για τον φόνο του και οι έρευνες από τις Αρχές συνεχίζονται.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Κοτσλής το απόγευμα της Κυριακής είχε φύγει από το διαμέρισμα με τη σύντροφό του, ωστόσο εκείνη -όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας- κάτι είχε ξεχάσει. Ο 40χρονος ανέβηκε, τότε, πάλι στο διαμέρισμα για να πάρει τα πράγματά της αλλά επειδή δεν είχε μαζί του κλειδιά, χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικός του. 

Όπως κατέθεσαν ένοικοι της πολυκατοικίας, άκουσαν φωνές και στη συνέχεια έναν ήχο από το ισόγειο.  Στη συνέχεια ο Κοτσλής βρέθηκε αιμόφυρτος στον ακάλυπτο χώρο, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι έπεσε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

Ο 38χρονος συγκάτοικος του Θανάση Κοτσλή, ο οποίος κατάγεται από το Ιράν, αρνείται την εμπλοκή του στην πτώση του 40χρονου Έλληνα από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμεναν. Η μαρτυρία που οδήγησε στη σύλληψη του 38χρονου ήταν αυτή της συντρόφου του Κοτσλή, η οποία ανέφερε πως το προηγούμενο βράδυ είχαν διαπληκτιστεί για ασήμαντο λόγο σε σχέση με την τηλεόραση.

Υποστήριξε πως η ίδια είπε στον 40χρονο να πάει στο διαμέρισμα να της φέρει κάποια προσωπικά αντικείμενα που είχε ξεχάσει, αλλά δεν είχε κλειδιά και χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικός του.

Έπεσε από τον 3ο όροφο

Κατά τη γυναίκα που έδωσε μαρτυρία, ακούστηκαν φωνές και στη συνέχεια ο Κοτσλής βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο χώρο κάτω από την πολυκατοικία, έχοντας πέσει από τον 3ο όροφο.

Το σενάριο που εξετάζεται είναι ότι τον έσπρωξε ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται. Μέχρι στιγμής, πάντως, είναι άγνωστο τι ακριβώς συνέβη μεταξύ των δύο και η αστυνομία αναζητεί τα αίτια του διαπληκτισμού τους.

Ο Κοτσλής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησής του ώστε να ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις.