Το σημείο όπου πιθανολογείται ότι έγινε η δολοφονική επίθεση εντοπίστηκε σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων από το εκεί όπου βρέθηκε τραυματισμένος ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, καθώς οι αστυνομικοί ακολούθησαν τις κηλίδες αίματος.

Ο άτυχος Μιχάλης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, περπάτησε βαρύτατα τραυματισμένος μέχρι τα εκδοτήρια στην OPAP «Αρένα», στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, λίγο πριν καταρρεύσει.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το μαχαίρι της επίθεσης, ωστόσο τα «όπλα» που άφησαν πίσω τους οι Κροάτες χούλιγκαν αποτελούν πειστήρια της οργάνωσής τους με βασικότερα δύο μαχαίρια.

Παράλληλα, σε μια πρώτη έρευνα στα social media -όπως αναφέρει το ρεπορτάζ- αξιολογούνται κάποιες συνεννοήσεις των οργανωμένων χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεπ  με Έλληνες συνεργούς τους. Αναμένεται και εισαγγελική διάταξη για άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να διαπιστωθεί τι προηγήθηκε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεκαπέντε από τα αυτοκίνητα των Κροατών που έχουν εντοπιστεί, έχουν μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΑΣ. για να ερευνηθούν.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ