Η ένταση με τις παράνομες ξαπλώστρες και ομπρέλες στις παραλίες είχε για θύμα μία δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης, η οποία δέχθηκε επίθεση στην παραλία των Νέων Φλογητών στη Χαλκιδική, όπου βρέθηκε για να καταγράψει την έφοδο του δήμου και να απομακρύνει τις «μόνιμες» ομπρέλες ιδιωτών.

Στη ζωντανή μετάδοση, η ρεπόρτερ δέχθηκε λεκτική επίθεση από ηλικιωμένους πολίτες.

«Αυτά γιατί δεν τα μαζεύουν; Ντροπή σας! Είναι ξεφτιλισμένος ο δήμαρχος», φώναζε ο άντρας, που ξέσπασε δείχνοντας τις ξαπλώστρες που ξήλωσε ο δήμος στο συγκεκριμένο σημείο.

Στη συνέχεια ξέσπασε προς τη ρεπόρτερ λέγοντάς της: «Οι ξαπλώστρες οι δικές τους είναι μέσα στη θάλασσα κι εσείς κοιτάτε να διώξετε τη φτωχολογιά. Ντροπή σας κυρία μου, είστε και στην ΕΡΤ».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής αντέδρασε άμεσα, λέγοντας ότι είναι άδικο να μπαίνει στο στόχαστρο η ρεπόρτερ και ανέφερε στην εκπομπή: «Υπάρχει ένταση, είναι λογικό. Εμένα δεν είναι δουλειά μου, όμως, να ξηλώσω τις ξαπλώστρες. Εμείς ήρθαμε για να καλύψουμε τη δράση του δήμου. Δεν είναι δουλειά μας να δούμε ποιος είναι παράνομος και ποιος όχι».

Η ρεπόρτερ από τη μεριά της απάντησε στον ηλικιωμένο: «Δεν είναι δουλειά κανενός δημοσιογράφου να αποφασίσει τι πρέπει να ξηλωθεί και τι όχι».