Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του χούλιγκαν που κατάφερε το μοιραίο χτύπημα στον Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έχασε τη ζωή του λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας κατά τη διάρκεια των πρωτοφανών επεισοδίων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως έχει διαρρεύσει τα τελευταία 24ωρα, στο σημείο στο οποίο πιθανολογείται ότι μαχαιρώθηκε ο 29χρονος οπαδός των «κιτρινόμαυρων» δεν υπάρχει κάμερα ασφαλείας και ως εκ τούτου, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, οι Αρχές δεν έχουν στα χέρια τους καταγεγραμμένη την επίθεση σε βάρος του άτυχου άνδρα.

Στο βίντεο που παρουσίασε χθες (15/08) ο ΣΚΑΪ φαίνεται το σημείο όπου φέρεται να δέχτηκε τη μαχαιριά ο 29χρονος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για ένα σημείο που χαρακτηρίζεται ως «τυφλό», καθώς δεν υπάρχουν κάμερες, ούτε καταστήματα και σπίτια.

Από έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. μάλιστα λέγεται τις τελευταίες ώρες ότι αυτό ίσως να μην είναι τυχαίο, καθώς δεν αποκλείεται οι δράστες να γνώριζαν ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι «τυφλό». Δηλαδή εικάζεται ότι οι χούλιγκαν που έκαναν επιδρομή στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας είχαν χαρτογραφήσει άριστα την ευρύτερη περιοχή και είχαν μελετήσει προσεκτικά τα βήματά τους.

Μέσω κινητού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι Αρχές ευελπιστούν η στιγμή που ο 29χρονος Μιχάλης μαχαιρώθηκε στο χέρι του ενδέχεται να έχει καταγραφεί από τους ίδιους τους χούλιγκαν, καθώς πρόκειται για μια πρακτική που ακολουθούν συχνά (να καταγράφουν τις συμπλοκές με τα κινητά τους τηλέφωνα). Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει ένας εύσωμος και ψηλός άνδρας με τατουάζ στον λαιμό, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει κάτι παραπάνω.