Το περασμένο Σάββατο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο ΠΑΓΝΗ ένα 12χρονο παιδί το οποίο έφερε τραύματα στο πρόσωπο και μάλιστα στο αυτί. Στη διάρκεια της νοσηλείας του και συγκεκριμένα την περασμένη Τρίτη το παιδί ενημέρωσε τους γιατρούς ότι είχε χτυπηθεί από τους γονείς του με αποτέλεσμα να προκύψουν τα τραύματα.

Το παιδί έφερε εκτεταμένο αιμάτωμα στο αυτί. Επίσης διαπιστώθηκε ότι, αν και 12 ετών, ζυγίζει μόλις 25 κιλά! Οι γιατροί ενημέρωσαν την Αστυνομία για το συμβάν και αμέσως ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε το παιδί. Το συμβάν έγινε σε χωριό στη Βιάννο Ηρακλείου, ωστόσο η Αστυνομία δεν προέβη σε σύλληψη, αφού είχε εκπνεύσει το Αυτόφωρο, όταν το παιδί κατήγγειλε το περιστατικό. Οι γονείς του παιδιού είναι αλβανικής καταγωγής και, όπως λένε οι πληροφορίες, ο βιολογικός πατέρας συζεί με τη σύντροφό του, η οποία είναι και μητριά του παιδιού.

Για το συμβάν έχει πλέον ενημερωθεί και ο εισαγγελέας, ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο των καταθέσεων, κι επιπλέον ζητήθηκε και η αρωγή από το Χαμόγελο του Παιδιού. Σε κάθε περίπτωση, ο 12χρονος είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του flashnews.gr, συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Παιδοψυχιατρική Kλινική του Πανεπιστημιακού Nοσοκομείου, έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση.

*Δημοσιεύθηκε στην On time στις 18/08/2023.