Πανικό προκάλεσε σε παραλία στο Μαράθι Χανίων ένας λαγοκέφαλος που έκανε επίθεση σε γυναίκα που βρισκόταν στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, η Χανιώτισσα μιλώντας στο zarpanews εφιστά την προσοχή των πολιτών και των λουόμενων, γνωστοποιώντας πως ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, την ώρα που έκανε μπάνιο στο Μαράθι, δέχθηκε επίθεση από λαγοκέφαλο. Όπως υποστηρίζει, κολυμπούσε αρκετά βαθιά, όταν ένιωσε ένα δάγκωμα στην περιοχή του γλουτού, πάνω από το μαγιό. Εκείνη τη στιγμή είδε ότι την είχε δαγκώσει ένα μεγάλο ψάρι, το οποίο αναγνώρισε και κατάλαβε πως πρόκειται για λαγοκέφαλο, αφού είδε τα δόντια του.

Όπως τονίζει, από το δάγκωμα έχει δημιουργηθεί στο σημείο μια μεγάλη μελανιά, χωρίς όμως η ίδια να αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα λόγω της τοξικότητας του ψαριού.

Η Χανιώτισσα ενημέρωσε επιχειρηματίες στην περιοχή, προκειμένου να προειδοποιούν τους πολίτες ώστε να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν κολυμπούν, για να αποφευχθούν στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά. Η γυναίκα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ επικοινώνησε και με γνωστό της, που είναι ψαράς, ο οποίος την ενημέρωσε πως το γεγονός ότι το δάγκωμα ήταν πάνω από το μαγιό αποδείχθηκε σωτήριο για την ίδια, διότι δεν της δημιούργησε μεγαλύτερο πρόβλημα.