Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον Βορειοανατολικό Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) τα ξημερώματα της Τρίτης (22/8) με θύματα δύο νεαρούς αναβάτες μηχανής, ύστερα από σύγκρουση με ΙΧ. Ο 22χρονος οδηγός νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος, ενώ χτύπησε και ο 20χρονος. 

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το τροχαίο έγινε στον ΒΟΑΚ, κοντά στο Ηράκλειο, συγκεκριμένα στους Αγίους Θεοδώρους, όπου ένα δίκυκλο και ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να πληγούν σοβαρά δύο νεαροί, ενώ η κατάσταση ενός εξ αυτών παραμένει σοβαρή.

Ο 22χρονος οδηγός του δικύκλου μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι στο δίκυκλο επέβαιναν δύο νεαροί, ενώ το αυτοκίνητο οδηγούσε μια γυναίκα. Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και είχε σοβαρές συνέπειες για τον 22χρονο οδηγό της μηχανής.

Η Aστυνομία έχει ξεκινήσει την διερεύνηση των ακριβών αιτίων και συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο. Οι ανακρίσεις θα διασαφηνίσουν το πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό.