Από αύριο, Πέμπτη αναμένεται να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο ηλεκτρικό ρεύμα της Σαμοθράκης, καθώς η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη κατέστρεψε τις 2 βασικές γραμμές Μέσης Τάσης που ηλεκτροδοτούν το νησί.

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr, στη Σαμοθράκη φτάνουν από σήμερα το πρωί γεννήτριες για να αποκατασταθεί το πρόβλημα με το κομμένο νερό στους οικισμούς και αύριο αναμένεται να μεταφερθεί εκεί και η μεγάλη γεννήτρια που θα αποκαταστήσει το πρόβλημα με το ηλεκτρικό ρεύμα που προέκυψε μετά τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη.

Όμως, ήδη η ταλαιπωρία για κατοίκους και τουρίστες είναι τεράστια. Αρμόδιοι φορείς αναφέρουν στο ThessToday.gr ότι καταβάλλεται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα προβλήματα για τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους τουρίστες που βρίσκονται στη Σαμοθράκη.

Χωρίς ρεύμα δεν μπορούν να λειτουργήσουν ούτε τα καταστήματα εστίασης ούτε μπορεί κάποιος να φορτίσει το κινητό του για να έχει επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η ταλαιπωρία για όσους μένουν στο κάμπινγκ.

Πάντως, αρκετοί είναι αυτοί που προσπαθούν να φύγουν άρον άρον από τη Σαμοθράκη και γι’ αυτό έχουν δημιουργηθεί ουρές στο λιμάνι από τουρίστες και οχήματα.

«Όλα τα τρόφιμα που έχουμε σε ψυγεία θα χαλάσουν δυστυχώς», δηλώνει δυσαρεστημένος στο ThessToday.gr ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης της Σαμοθράκης.