Κρίσιμες για την πορεία της υγείας του Τούρκου μεγιστάνα, Αλί Σαμπανσί, είναι οι ώρες που ακολουθούν. Οι γιατροί της ιδιωτικής κλινικής στην οποία νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας αναγκάστηκαν να προβούν και σε δεύτερη επέμβαση, καθώς είχε μία νέα αιμορραγία στα τραύματα που φέρει.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και το πρώτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στην Λέρο ήταν πολύ σοβαρό και πολύωρο.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο Τούρκος μεγιστάνας έπεσε πάνω στο τιμόνι, ενώ η σύζυγός του χτύπησε το κεφάλι της στο τζάμι που είχε ο χώρος του χειριστηρίου του σκάφους κι έκοψε την γλώσσα της, ωστόσο η κατάσταση της είναι καλύτερη.

Το χρονικό του ατυχήματος

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπανσί είχε σοβαρό ατύχημα, με ταχύπλοο που οδηγούσε ο ίδιος ανοιχτά της Λέρου. Μαζί του ήταν η σύζυγος του και τα δύο τους παιδιά.

Με βάση τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το ταχύπλοο μετά τη σύγκρουση, καταλαβαίνει κανείς πως ήταν σφοδρή καθώς η πρύμνη του είναι σχεδόν κατεστραμμένη.

Το ζεύγος Σαμπανσί, που έκανε διακοπές με το γιοτ του ανοιχτά της Λέρου και για άγνωστη αιτία μέχρι τώρα το γιοτ έπεσε στα βράχια.

Τα δύο του παιδιά πρόλαβαν να πηδήξουν από το ταχύπλοο.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο θεραπευτήριο του νησιού και από εκεί στην Κωνσταντινούπολη με τον επιχειρηματία να χρειάζεται διασωλήνωση, ενώ η κατάσταση της γυναίκας του θεωρείται λίγο καλύτερη.