Μία φοιτήτρια και δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν στη διάρκεια επεισοδίων στην Πολυτεχνειούπολη με αφορμή την εκκένωση της Σχολής Χημικών Μηχανικών που ήταν υπό κατάληψη επί είκοσι χρόνια. Οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ η φοιτήτρια χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την Πρυτανεία που ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές, αρχικά στην κατάληψη συμμετείχαν είκοσι άτομα, για να φτάσουν τελικά τα εκατό, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί μία προβληματική κατάσταση λόγω των φθορών που σημειώνονται στον χώρο.

Στη διάρκεια της επέμβασης της Αστυνομίας η φοιτήτρια τραυματίστηκε από διερχόμενο μηχανάκι, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί εάν επρόκειτο για μηχανή της Αστυνομίας. Σύμφωνα με το βίντεο του ΣΚΑΪ, φαίνεται ότι μία από τις μηχανές των αστυνομικών χτυπάει μία κοπέλα.

Στη ΓΑΔΑ έγιναν 25 προσαγωγές, από τις οποίες οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις, αφού διαπιστώθηκε ότι αυτά τα τρία άτομα συμμετείχαν στα επεισόδια.