Στη φυλακή οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι δύο εκ των τεσσάρων νεαρών Παλαιστίνιων, τους οποίους είχε καταγγείλει 27χρονος Σομαλός για ομαδικό βιασμό, παράνομη βιντεοσκόπηση και επίσης ότι του είχαν παρακρατήσει προσωπικά έγγραφα και τον εκβίαζαν.

Οι δύο νεαροί Παλαιστίνιοι αρνήθηκαν τα όσα τους αποδίδονται, ισχυριζόμενοι ότι ουδέποτε τον κακοποίησαν και τον βιντεοσκόπησαν.

Μάλιστα, από κάποιον προβλήθηκε ο ισχυρισμός ότι πιθανότατα ο Σομαλός προέβη στην καταγγελία για να προστατευθεί από τον νόμο και να πάρει άσυλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ισχυρισμοί των δύο κατηγορουμένων δεν στάθηκαν ικανοί, ώστε να εξασφαλίσουν την ελευθερία τους σε αυτό το στάδιο.

Και οι δύο, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε έρευνα που έγινε σε έναν εκ των κατηγορουμένων βρέθηκε πράγματι έγγραφο υπηρεσίας του 27χρονου Σομαλού, το οποίο ο κατηγορούμενος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει επαρκώς και πειστικώς πώς βρέθηκε πάνω του έγγραφο του καταγγέλλοντος.

Τέλος, σημειώνεται ότι η καταγγελία αφορούσε άλλους δύο Παλαιστίνιους, σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και αναμένεται να εκτελεστούν άμεσα.

Πηγή: cretalive.gr