Σε εξέλιξη είναι οι επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής για την ανεύρεση των ατόμων που αγνοούνται λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Αργά το βράδυ της Τρίτης έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε το ζευγάρι των Αυστριακών τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στην Ξινόβρυση Μαγνησίας.

Όπως είναι γνωστό, το πρωί της Τρίτης βρέθηκε νεκρός ένας κτηνοτρόφος. Ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού, στην ευρύτερη περιοχή του Ανω Βόλου, την ώρα που προσπαθούσε μέσα στη θύελλα να φτάσει σε χώρο που είχε το κοπάδι με τα πρόβατά του.

Από τις πρωινές ώρες αγνοείται στον Βόλο ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να παρασύρθηκε από ρέμα στην Αγία Αικατερίνη. O αγνοούμενος βρισκόταν μαζί με τον γιο του στο αυτοκίνητό τους, ο γιος εντοπίστηκε σώος, ενώ ο πατέρας εξακολουθεί να αναζητείται.

Σημειώνεται, ότι νωρίτερα έγινε γνωστό πως αγνοούνταν στην περιοχή της Χαλκιδικής μια γυναίκα, χειρίστρια κανό, ωστόσο ευτυχώς η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος. Σύμφωνα με το Grtimes.gr, αλλοδαπή που χειρίζεται ιδιωτικό σκάφος εντόπισε και διέσωσε τη γυναίκα, η οποία ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της.

Μήνυμα απαγόρευσης κυκλοφορίας από το 112

Νωρίτερα νέο μήνυμα εστάλη από το 112 στους κατοίκους της Μαγνησίας παρατείνοντας έτσι την απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το νομό λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας. Όπως αναφέρει το μήνυμα, εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στο νομό Μαγνησίας λόγω εξέλιξης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.