Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Ρόδου με την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 12χρονης από συγγενή της.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έστελνε χυδαία μηνύματα, βίντεο και φωτογραφίες, ενώ παράλληλα αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό στις 19 Σεπτεμβρίου 2023. Ο 43χρονος άνδρας, που έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή, κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για το γεγονός ότι την 12η Νοεμβρίου 2017, μέσω της εφαρμογής Messenger και του Facebook απέστειλε σε μια 12χρονη τα εξής μηνύματα: Επιπλέον φέρεται να πραγματοποίησε βιντεοκλήση με την 12χρονη ή να της κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε σε απευθείας μετάδοση τα γεννητικά του όργανα, ενώ παράλληλα αυνανιζόταν.

Πρόστυχο περιεχόμενο

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, κρίθηκε ένοχος για το ότι την 20ή Δεκεμβρίου 2017, με πρόθεση, κάνοντας χρήση της ίδιας εφαρμογής απέστειλε στην ανήλικη μηνύματα με εξαιρετικά πρόστυχο περιεχόμενο. H ανήλικη μάλιστα σε κατάθεσή της τόνισε ότι αισθάνθηκε με τους γονείς της αηδία και αποτροπιασμό κι ότι ενώ του έγραψε να μην της ξαναστείλει μήνυμα εκείνος συνέχισε να το κάνει αλλά και να την καλεί στο messenger, δίχως να του απαντά.