Σε ποτάμι έχει μετατραπεί η κεντρική οδός Λαρίσης και η οδός Φιλικής Εταιρείας στον Βόλο, με δεκάδες ανθρώπους να έχουν αποκλειστεί και να μην μπορούν να μετακινηθούν με τα αυτοκίνητά τους προς το κέντρο ή την έξοδο της πόλης λόγω της κακοκαιρίας.

Μάλιστα, σε περιπτώσεις που χρειάστηκε, πολίτες μεταφέρθηκαν με φαγάνες σε πιο ασφαλή δρόμο, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει πώς θα μπορέσει να φύγει από τα στενά που έχουν αποκλειστεί. 

Στο σημείο βρίσκονται σκαπτικά μηχανήματα, ενώ κατά πληροφορίες η Τροχαία έχει ξεκινήσει από τον κυκλικό κόμβο να διακόπτει την κυκλοφορία, για να μην εισέλθουν άλλα αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, ο όγκος νερού που έφτασε στην πόλη είναι από υπερχείλιση ποταμού.

Πλημμύρες και παρασύρσεις αυτοκινήτων στον Βόλο

Το ποτάμι ξεπέρασε τα όριά του από το ύψος της γέφυρας στη Γιάννη Δήμου και τα νερά πλημμυρίζουν δρόμους, σπίτια και επιχειρήσεις από την περιοχή της Χιλιαδούς και συνεχίζει μέχρι τις εκβολές του.

Ήδη, στις παρόχθιες οδούς Ζάχου και Καραμπατζάκη έχουν παρασυρθεί δεκάδες αυτοκίνητα και τα νερά επεκτείνονται προς τις συνοικίες της Κηφισιάς στην Παρασκευοπούλου, σε όλη τη Χιλιαδού, τον Άγιο Παντελεήμονα, την Παπαδιαμάντη, τα Παλαιά, τους Αγίους Αναργύρους και έχουν κλείσει όλες οι γέφυρες του χειμάρρου.

Έχει διακοπεί η κίνηση αυτοκινήτων σε όλες τις περιοχές και η σύνδεση του κέντρου του Βόλου με τη Νέα Ιωνία.