Την πρώτη τους «παράσταση» επί ελληνικού εδάφους έδωσαν εχθές 7/9/23 τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023» στην υπερειδική διαδρομή στην Πλατεία Νερού, μετά την πανηγυρική εκκίνηση που δόθηκε κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ως «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» (Official Medical Partner)  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, έδωσε το παρόν στην εκκίνηση του «Ράλλυ των Θεών» διαθέτοντας 4 πλήρως στελεχωμένα και εξοπλισμένα ασθενοφόρα, 8 διασώστες και 4 γιατρούς. Παράλληλα, στο περίπτερο του Ομίλου στην Πλατεία Νερού οι επισκέπτες, λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας που παρέχει.

Η συνεργασία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με την Οργανωτική Επιτροπή διεξαγωγής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, προβλέπει την ολοκληρωμένη προσφορά ιατρικών καλύψεων, διακομιδών και παροχή πρώτων βοηθειών, σε τυχόν ιατρικές ανάγκες και περιστατικά που ενδέχεται να προκύψουν, για όλους τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση, καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα καλύπτοντας έτσι τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Συνολικά, ο Όμιλος διαθέτει 16 ασθενοφόρα, 32 διασώστες και 8 ιατρούς ενώ έχει εγκαταστήσει και 2 εκθεσιακά περίπτερα στην Πλατεία Νερού και στο Service Park στη Λαμία για τους σημερινούς αγώνες.


Ως κορυφαίος ελληνικός όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της μοναδικής αυτής γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού.