Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους της Λάρισας με την κακοκαιρία Daniel να ξεχειλίζει όχι μόνο τους ποταμούς της Θεσσαλίας αλλά και την αγανάκτηση των πληγέντων.

Στον οι κάτοικοι, αβοήθητοι και απελπισμένοι, δεν ήξεραν από πού να φύγουν για να γλιτώσουν. Οι εικόνες ξεσπιτωμένων πατεράδων και μανάδων, να μεταφέρουν τα παιδιά τους στην πλάτη, μοιάζουν εξωπραγματικές. Οι εικόνες που κατέγραψε το τηλεοπτικό συνεργείο του Star συγκλονίζουν.

Ο Πηνειός υπερχείλισε... Τα  αναχώματα έσπασαν από τον όγκο του νερού και το κακό, όπως ήταν αναμενόμενο -  τέταρτο 24ωρο μετά το ξεκίνημα της θεομηνίας - έγινε.

Ολομόναχοι, με την αξιοπρέπειά τους να βουλιάζει στα λασπόνερα, κάτοικοι των παρόχθιων οικισμών της Λάρισας φεύγουν για να γλιτώσουν.

Σπίτια πλημμυρισμένα, άνθρωποι βυθισμένοι στο νερό και κάτοικοι σε απελπισία είναι η εικόνα του Αγίου Θωμά στη Λάρισα.

Ολόκληρες οικογένειες ξεσπιτώθηκαν. Με λιγοστά υπάρχοντα και τα παιδιά στην πλάτη, γονείς βουτούν στα λασπόνερα για να σωθούν.

Ανήμποροι ηλικιωμένοι  βρίσκονται στο έλεος του Θεού και στην... αγκαλιά των εθελοντών διασωστών, που πηγαίνουν πόρτα πόρτα με τις.... βάρκες.

Στην περιοχή Υγραγωγείο της Λάρισας τα πάντα έχουν πλημμυρίσει.

Κάποιοι βουτηγμένοι πάνω από τη μέση στο νερό, με... καναπέδες να πλέουν δίπλα τους, εγκαταλείπουν την περιοχή.

Οι κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών της Γιάννουλης λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι κλήθηκαν να εκκενώσουν την περιοχή και να κινηθούν προς Τύρναβο και Λάρισα. Το νερό ειχε ήδη...καταπιεί τους δρόμους.