Για τον άδικο χαμό του άνδρα της από τη σαρωτική επέλαση της κακοκαιρίας Daniel μίλησε η σύζυγός του.

Ο 77χρονος παρασύρθηκε από τα νερά και από την παραλία Πάλτση, στο Πήλιο, ξεβράστηκε νεκρός ύστερα από ημέρες στην Εύβοια, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel.

Όπως περιέγραψε, ο σύζυγός της παρέμεινε στο σπίτι τους στο Πήλιο, καθώς δεν περίμενε ότι θα συμβεί αυτή η καταστροφή, ενώ αναφέρθηκε στις τελευταίες επικοινωνίες τους.

«Ο Γιάννης έμεινε στο σπίτι. Εγώ επειδή έχω κάνει χειρουργείο δεν μπορούσα να μείνω και έφυγα στον Βόλο. Του είπα να έρθει, μιλήσαμε το βράδυ και την άλλη μέρα το πρωί και του λέω έλα γιατί έχει κακοκαιρία», είπε η σύζυγος του 77χρονου.

«Ήθελε να είναι την ώρα της βροχής να είναι στο σπίτι, γιατί δεν περίμενε να κάνει τέτοια καταστροφή, επειδή έχει ζήσει πολλές πλημμύρες, αλλά δεν έκανε τέτοιο κακό γι΄ αυτό έμεινε. Αν ήξερε ότι θα έκανε τέτοια καταστροφή…. Πήρε όλο το σπίτι μας», πρόσθεσε.

«Δεν έπρεπε να φύγει, είναι άδικο», ανέφερε η σύζυγος του 77χρονου, λέγοντας ότι τον είδαν να κρατιέται σε στρώμα.

«Μίλησα στις 8.30 την Τρίτη που δεν είχε πιάσει. Μετά τον έπαιρνα τηλέφωνο, αλλά δεν τον έβρισκα, αλλά τα τηλεφωνά εκεί δεν έχουν και σήμα. Έμαθα ότι 1 η ώρα πήγε στο φιλικό ζευγάρι. Πρέπει να τον πήρε η καταιγίδα κατά τις 5 η ώρα», κατέληξε η σύζυγος του άτυχου άνδρα.