Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι στενοί συγγενείς και φίλοι του 33χρονου άτυχου ποδοσφαιριστή στο Κιλκίς, ο οποίος κατέρρευσε και έχασε τη ζωή του μέσα στο γήπεδο.

Η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργήσει εντός της ημέρας ιατροδικαστής αναμένεται να δώσει απαντήσεις για την τραγωδία που βύθισε στο πένθος το Κιλκίς.

Ειδικότερα, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο που αγωνιζόταν, την ώρα του αγώνα και ξεψύχησε.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, δεν είχε προηγηθεί κάποιο σκληρό μαρκάρισμα.

Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και η τραγική είδηση για τον χαμό του άπλωσε γρήγορα ένα πέπλο θλίψης σε ολόκληρη την πόλη.

Οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή τόσο στο γήπεδο, όσο και αργότερα στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, δεν απέδωσαν.

Πιο αναλυτικά, ο 33χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, Τιμόθεος Καρασαββίδης, κατέρρευσε το μεσημέρι της Κυριακής κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΚ μεταξύ του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και του Απόλλωνα Ευρωπού.

Ο άτυχος 33χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενός μικρού αγοριού και ενός μικρού κοριτσιού.

Στον άτυχο αθλητή μόλις κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στο 37ο λεπτό του αγώνα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες με χρήση και απινιδωτή από έμπειρο διασώστη που ήταν στο γήπεδο.

Σύμφωνα με το seleo.gr, στο γήπεδο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 33χρονο στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψή του.

Ο άδικος χαμός του Τίμου Καρασσαβίδη «βύθισε» στο πένθος τον Επτάλοφο, το ποδόσφαιρο στο Κιλκίς και όλη την τοπική κοινωνία καθώς ο 33χρονος ήταν πρόσωπο αναγνωρίσιμο και αγαπητό.