Ένα συγκινητικό βίντεο ντοκουμέντο κυκλοφόρησε στα social media από την Πυροσβεστική που δείχνει τη συγκλονιστική στιγμή, όπου δύο πυροσβέστες κυκλοφορούν με βάρκα σε μια από τις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πλημμύρες και απεγκλώβισαν ένα σκυλί.

Το βίντεο ξεκινάει την ώρα της έρευνας των πυροσβεστών μέσα στην πλημμύρα, όπου εντοπίζουν έναν χώρο σαν αποθήκη μες στα νερά και αποφασίζουν να κάνουν κουπί και να ψάξουν εκεί. Όταν φτάνουν, βρίσκουν πάνω στα συντρίμμια ένα σκυλί, το οποίο πανικοβλημένο ψάχνει τρόπο να φύγει από το σημείο.

Ο ένας από τους δυο πυροσβέστες της βάρκας το πλησιάζει και ενώ αυτό είναι φοβισμένο στην αρχή, τελικά ο πυροσβέστης καταφέρει να το πιάσει και να το πάρει μαζί του στη βάρκα.

Την ώρα που γυρνούν προς τα πίσω, το σκυλί έχει πέσει στην αγκαλιά και στα χάδια του ενός πυροσβέστη, ενώ ο άλλος κάνει κουπί για να γυρίσουν από εκεί που ξεκίνησαν την έρευνά τους.

Έτσι, τέλος καλό όλα καλά για το τρομαγμένο και ταλαιπωρημένο σκυλάκι, το οποίο ίσως ήταν αδέσποτο, καθώς δεν φαίνεται να φοράει κολάρο.