Σταδιακά υποχωρούν τα νερά από την Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα όπως εκτιμούν οι αρμόδιες αρχές το συγκεκριμένο τμήμα της Εθνικής Οδού να παραδοθεί στην κυκλοφορία ενός του επόμενου 48ωρου.

 Οι πλημμύρες από την κακοκαιρία Daniel, που κατέστησαν την εθνική οδό ακατάλληλη για κυκλοφορία, σταδιακά υποχωρούν, και φαίνεται πως σιγά-σιγά επανέρχεται στην προτεραία κατάσταση.

Νωρίτερα σήμερα έλαβε χώρα σύσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων Λάρισας, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, για την τρέχουσα κατάσταση στις πληγείσες περιοχές.


Η ενημέρωση για την Αθηνών-Θεσσαλονίκης ήταν πως θα παραμείνει κλειστή για τουλάχιστον 48 ώρες ακόμα, ώστε να υποχωρήσει το πλημμυρικό φαινόμενο και να μπορούν τα οχήματα να κυκλοφορήσουν.

Πρόβλημα υπάρχει, επίσης, και στη Γιάννουλη Λάρισας, λόγω της στάθμης των νερών του Πηνειού.


Οι εργασίες καθαρισμού των υπόλοιπων επαρχιακών και δασικών δρόμων συνεχίζονται με κάθε διαθέσιμο μέσο, ενώ η Ελληνική Αστυνομία συνιστά στους οδηγούς που κινούνται στην περιοχή χαμηλές ταχύτητες, ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών που βρίσκονται στα σημεία.