Έφυγε από τη ζωή η Αριστέα Πανταζοπούλου, η οποία επί 16 χρόνια έδινε σκληρή μάχη νοσηλευόμενη, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στις φονικές πυρκαγιές του 2007.

Υπενθυμίζεται ότι η πύρινη λαίλαπα στην Ηλεία άφησε πίσω της 45 νεκρούς.

Οπως γράφει σε αφιέρωμά του το patrisnews η Αριστέα Πανταζοπούλου που «έφυγε» σε ηλικία 67 ετών, στις φονικές πυρκαγιές του 2007, είχε προσπαθήσει να διασώσει μαζί με τον σύζυγό της, την περιουσία τους και τις κτηνοτροφικές τους εγκαταστάσεις στην περιοχή μεταξύ Αρτέμιδας και Σμέρνας.

Τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα, με αποτέλεσμα να νοσηλευτούν και να προσπαθούν από τότε να αντιμετωπίζουν με δύναμη ψυχής όλα τα προβλήματά τους.

Σε άγρυπνο κώμα

Η Αριστέα Πανταζόπουλου νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Ερρίκος Ντυνάν και γι’ άλλα τρία χρόνια στο ειδικό τμήμα αποκατάστασης στο Ολύμπιον στην Πάτρα. Ήταν μαζί με τον σύζυγό της οι τελευταίοι πολυτραυματίες που βρίσκονταν στη ζωή, από τις φονικές πυρκαγιές του 2007 και έδινε όλο αυτό το διάστημα τη δική της μάχη.

Η Αριστέα Πανταζοπούλου ήταν σε άγρυπνο κώμα, ενώ σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα ο σύζυγός της. Η 67χρονη πάλευε με τα εγκαύματα, που πολλές φορές υποτροπίαζαν, «χωρίς βοήθεια από την πολιτεία», σημειώνει το patrisnews. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 17:30 κατόπιν δικής της επιθυμίας στην Αρτέμιδα, στο χωριό της μητέρας της.