Σορός άνδρα εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (13/09) από δύτες στη Μουρτιά Πηλίου και μεταφέρεται στο Αχιλλοπούλειο. Εξετάζεται αν πρόκειται για τον άνδρα από το αγνοούμενο νιόπαντρο ζευγάρι των Αυστριακών.

Η σορός, άνδρα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, περισυνελέγη από βραχώδη περιοχή της παραλίας Μουρτιάς νότια του Πηλίου. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η σορός περισυνελέγη από πλωτό του Λιμενικού και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου Αχιλλοπούλειο.

Επιχειρήσεις δυτών στήνονται στο Πήλιο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητα που βυθίστηκαν στο νερό, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία «Daniel» στη Θεσσαλία.

Όπως αναφέρει το ertnews.gr, στον Πλατανιά οι κάτοικοι είχαν αναφέρει ότι είδαν δεκάδες αυτοκίνητα να βυθίζονται. Μέχρι τώρα, πάντως, δεν έχει βρεθεί κάτι πέρα από ένα κατεστραμένο όχημα και μία μικρή βάρκα. Παρόμοιες έρευνες γίνονται και σε άλλα σημεία, όπως στη Μηλίνα, αλλά και στο Λευκό Κάστρο.

Τονίζεται επίσης ότι στο Πήλιο εξακολουθεί να αγνοείται ένα ζευγάρι Αυστριακών, ηλικίας περίπου 35 ετών, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι η αγνοούμενη γυναίκα είναι εκείνη που βρέθηκε νεκρή στην παραλία της Θεοτόκου, η σορός της οποίας δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.