Η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι σε πολλούς ανθρώπους, ανάμεσα τους το ζευγάρι των Αυστριακών που παντρεύτηκε στο Πήλιο.

Στους δύο Αυστριακούς που αγνοούνται μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και την κακοκαιρία Daniel που έπληξαν τη Θεσσαλία εικάζεται πως ανήκουν οι δύο σοροί που εντοπίστηκαν χθες Τετάρτη 13/09 και την περασμένη Παρασκευή 08/09 σε θαλάσσιες περιοχές του Πηλίου.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας της Θεοτόκου νότια του Πηλίου την Παρασκευή 8/9, ενώ σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, έχει αποσταλεί DNA στην αρμόδια διεύθυνση της ΕΛΑΣ και θα χρειαστούν 20 ημέρες για την ταυτοποίηση.

To τατουάζ θα «μιλήσει»

Σε ό,τι αφορά τη σορό του άντρα, πέρα από τη διαδικασία του DNA και ότι προβλέπει η διαδικασία, αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τους οικείους του, καθώς ο άνδρας είχε ένα τατουάζ στο σώμα το οποίο οι συγγενείς του θα κληθούν να αναγνωρίσουν μέσω φωτογραφιών που θα στείλει η πρεσβεία.

Η σορός του είχε εντοπιστεί σε θαλάσσια περιοχή από στελέχη του λιμενικού σώματος.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε δύο εβδομάδες πριν γίνει το μοιραίο στο Πήλιο.

Η 35χρονη επισκεπτόταν οικογενειακώς από τα παιδικά της χρόνια το Πήλιο, έναν τόπο που αγάπησε και ο σύζυγός της, ο οποίος την γνώρισε στην περιοχή,  και αποφάσισαν εκεί να ενώσουν τις ζωές τους, στην Αργαλαστή.