O 43χρονος ψαράς, πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Παρασκευής, έχοντας χαθεί στα νερά της λίμνης Κάρλα, όπου πήγε με τον αδερφό του για να ψαρέψουν, δεν έχει δώσει σημάδια ζωής και η αγωνία της οικογένειάς του είναι μεγάλη.

Δυνάμεις της 8ης ΕΜΑΚ και δύτες από τη Θεσσαλονίκη και τη 2η ΕΜΑΚ «οργώνουν» τα νερά της Κάρλας, αναζητώντας τον άτυχο άνδρα, ο οποίος κατάγεται από τη Ροδιά Τυρνάβου, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Αγωνία στο χωριό του 43χρονου ψαρά

Στο χωριό του επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, με τη μητέρα του, τους οικείους και τους συχωριανούς του να αναμένουν από ώρα σε ώρα κάποιο θετικό νέο από τις Αρχές για το τι απέγινε ο 43χρονος.

Οι συχωριανοί του στη Ροδιά Λάρισας έχουν συγκεντρωθεί στο καφενείο–ΚΑΠΗ του χωριού και περιμένουν όλοι μαζί με αγωνία κάποιο νεότερο.





Το χρονικό της εξαφάνισής του στα νερά της λίμνης Κάρλα

Υπενθυμίζεται ότι τη δήλωση εξαφάνισης έκανε ο 45χρονος αδερφός του αγνοούμενου ψαρά στις 6 σήμερα το πρωί. Βάσει πληροφοριών, τα δύο αδέρφια μετέβησαν το πρωί για ψάρεμα στη λίμνη Κάρλα, όμως κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η βάρκα τους ανατράπηκε και έβαλε νερά, με αποτέλεσμα αμφότεροι να βρεθούν μέσα στη λίμνη. Ο ένας αδερφός κατόρθωσε κολυμπώντας να βγει στη στεριά, όμως αγνοείται ο δεύτερος.

Το συμβάν έγινε στην αρχή της λίμνης, προς το Καλαμάκι, ενώ τα δύο αδέρφια συνήθιζαν να πηγαίνουν συχνά μαζί για ψάρεμα.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 2 διασωστικές λέμβους της 4ης και 8ης ΕΜΑΚ, καθώς και 2 οχήματα ως συνδρομή στην ΕΛΑΣ. Πριν από λίγη ώρα κατέφθασαν και οι δύτες από τη 2η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης.

Πηγή: οnlarissa.gr