IMG_1342

Η Τεχάν Περιβαλλοντική Διαχείριση και τα Παραπολιτικά 90,1 σας προσκαλούν σε μια μεγάλη γιορτή υπέρ της ανακύκλωσης, από τις 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στο χώρο θα τοποθετηθούν τέσσερα Πολυκέντρα Ανακύκλωσης υλικών για την ανακύκλωση πλαστικών, μεταλλικών και γυάλινων υλικών (καθώς και χαρτιού) με τη διενέργεια Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης με 100 σημαντικά έπαθλα.

Κάθε φορά που θα ανακυκλώνετε, θα εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι συμμετοχής σας για το Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης.

Οι 100 δημότες που θα συλλέξουν τα περισσότερα υλικά, από Δευτέρα 18 έως Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, θα κερδίσουν τα μεγάλα δώρα- έπαθλα, ως αναγνώριση της σημαντικής συμμετοχής τους στη διαδικασία της ανακύκλωσης!

Ο όμιλος Παραπολιτικά Media στηρίζει τη Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης!

Τα «Παραπολιτικά 90,1» εκπέμπουν ζωντανά από το Ζάππειο Μέγαρο:

Καθημερινά 15.00 με 17.00 τα «Κακά Κορίτσια» με τις Μαρία Λεμονιά και Έλενα Καραμίχαλου και το Σαββατοκύριακο 09:00 με 11:00 η εκπομπή «Agenda» με την Αλεξάνδρα Καϋμένου, με γνωστούς καλεσμένους από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Συναυλία Γιώργος Μαζωνάκης

Η Αθήνα ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη γιορτή ανακύκλωσης, σε ένα ανεπανάληπτο live, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μαζωνάκη με οργάνωση της TΕΧΑΝ.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00, σας περιμένουμε στο Ζάππειο για να απολαύσουμε μαζί ένα αξέχαστο live που όλοι θα θυμόμαστε για καιρό!

Παράλληλα, ελάτε να ανακυκλώσουμε μαζί ώστε να έχετε την ευκαιρία να διεκδικήστε μοναδικά δώρα!