Μια ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρα στην Πάτρα, καθώς ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών, στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο οδηγός πολυτελούς οχήματος, ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα έχασε τον έλεγχο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Έπειτα, πέρασε πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με γυναίκα οδηγό, η οποία μόλις ξεκινούσε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να πάρει φωτιά. Αξίζει να σημειωθεί πως στο αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα επέβαινε κι ένα παιδί.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα τέσσερα ασθενοφόρα, αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Η γυναίκα διασωληνώθηκε, ενώ ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου υπέκυψε στα τραύματά του. Το παιδί που επέβαινε στο όχημα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών (του έκαναν ΚΑΡΠΑ επί ώρα) να τον κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με το thebest, πρόκειται για παππού και τον 3χρονο εγγονό του.