Σοβαρά τραυματισμένος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ένας 13χρονος μαθητής, ύστερα από ατύχημα στο 3ο Γυμνάσιο Λαμίας, στον Αφανό, το μεσημέρι της Δευτέρας 25/09.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου βρισκόταν στον χώρο του πίσω προαυλίου και πήγε να καθίσει ακουμπώντας με την πλάτη στα κάγκελα.

Τότε υποχώρησε το προστατευτικό πλέγμα και βρέθηκε στο κενό από ύψος τουλάχιστον 5 μέτρων.


Με τραύματα σε όλο του το σώμα ο μαθητής

Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς να σπεύδουν προς βοήθεια στον μικρό μαθητή που αρχικά δεν είχε τις αισθήσεις του.

Ακόμα, έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ο μαθητής είχε ήδη αρχίσει να συνέρχεται.




Ο ανήλικος διακομίστηκε στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας με τραύματα σε όλο του το σώμα. Όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό βρέθηκε από πάνω του για άμεσες εξετάσεις και αξιολόγηση της κατάστασής του.

Στο σημείο έφτασε ο δήμαρχος Λαμιέων, Ευθύμιος Καραΐσκος, καθώς και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, για να δουν πώς έγινε το κακό.

Έκλεισε προσωρινά η πρόσβαση στον χώρο προκειμένου να μην υπάρξει νέο ατύχημα και θα ακολουθήσει επιθεώρηση από ειδικούς της κατάστασης όλης της περίφραξης.

*Εικόνες: LamiaReport