Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 28χρονος Αλβανός που φέρεται να κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι τους και να κακοποιούσε την 22χρονη σύζυγό του, μαζί με το 3χρονο παιδάκι τους, στις Αλυκές του Βόλου.

Ο 28χρονος πέρασε σήμερα το κατώφλι του Ανακριτή και αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή του, μέχρι να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Κακουργιοδικείο της Λάρισας, έπειτα απόπερίπου δύο μήνες, σύμφωνα με το gegonota.news.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές της Λάρισας και το κατηγορητήριο περιλαμβάνει πλέον και την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου δήλωσε πως ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι και ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε πως χτύπησε τη σύζυγό του μόνο την περασμένη Πέμπτη και καμία άλλη φορά.

Ακόμα, δήλωσε πως μάλωσαν γιατί εκείνη επέμενε να φύγουν για τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ εδώ είχαν στρώσει τη ζωή τους.

Παράλληλα, αρνήθηκε πως την είχε έγκλειστη στο σπίτι και είπε πως είχε κανονικά κλειδιά και κινητό.


Τι είπε η 22χρονη στην κατάθεσή της

Η 22χρονη, πάντως, φέρεται ήδη στην κατάθεση που έδωσε μέσα από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, πριν μεταφερθεί σε κοινωνική δομή μαζί με την ανήλικη κορούλα της, να επιβεβαίωσε τα όσα αποκάλυψε η γειτόνισσά της για τα όσα βίωνε.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, το θύμα περιέγραψε το καθεστώς τρόμου στο οποίο ζούσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως, αν και οι πόρτες του σπιτιού δεν ήταν κλειδωμένες, εκείνη δεν έβγαινε και δεν πήγαινε στην Αστυνομία να καταγγείλει τον σύζυγο της, εξαιτίας των απειλών που δεχόταν από αυτόν και του φόβου που της είχε καλλιεργήσει εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια.