Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το νέο κύμα κακοκαιρίας Elias που σφυροκοπά τις τελευταίες ώρες τη χώρα μας. Μάλιστα, κλειστά θα μείνουν σήμερα τα σχολεία κάποιων περιοχών λόγω της εξέλιξης του έντονου καιρικού φαινομένου.

Κακοκαιρία Elias: Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία

Με απόφαση του δημάρχου Σικυωνίων, όλα τα σχολεία στην δημοτική ενότητα της Στυμφαλίας, θα μείνουν κλειστά, για προληπτικούς λόγους, μετά και το μήνυμα του 112. Η απόφαση αφορά όλες τις δομές.

Παράλληλα, για την Τετάρτη, 27 του μήνα, τα σχολεία του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης θα παραμείνουν κλειστά, όπως έγινε και την Τρίτη. Αφορά τα σχολεία όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, αλλά και το ΚΔΑΠ.

Στην περιοχή του δήμου Νεμέας, κάποια σχολικά δρομολόγια, με λεωφορεία, δεν θα γίνουν, αφού έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις στους δρόμους.

Παράλληλα, όλες οι δημόσιες και δημοτικές, σχολικές δομές του δήμου Άργους – Μυκηνών, θα μείνουν την Τετάρτη, 27 του μήνα, κλειστές, για προληπτικούς λόγους, αφού η κακοκαιρία, αναμένεται να εκδηλωθεί και στην Αργολίδα. Η απόφαση το δημάρχου, αφορά όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και όλα τα ΚΔΑΠ του δήμου.