Συγκλονίζει το δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Σαντορίνη, όταν ο καβγάς μεταξύ συναδέλφων κατέληξε στον θανάσιμο τραυματισμό του ενός. Οι δύο άνδρες εργάζονταν στην ίδια επιχείρηση, όταν για άγνωστο λόγο ήρθαν σε αντιπαράθεση, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο εργαζόμενοι, ένας 51χρονος Ουκρανός κι ένας 25χρονος Έλληνας, έπεσαν από σκάλα, από ύψος 2,5 μέτρων, με αποτέλεσμα ο πρώτος να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι και ο δεύτερος να υποστεί επιφανειακά τραύματα.

Ο 25χρονος συνελήφθη, κατηγορείται πλέον για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμα: Σαντορίνη: Νεκρός 51χρονος υπάλληλος ξενοδοχείου ύστερα από καβγά με συνάδελφό του 

Πώς ξεκίνησε η τραγωδία στη Σαντορίνη 

Η διαμάχη των δύο συναδέλφων ξεκίνησε έπειτα από μια παρατήρηση του διαχειριστή προς τον 25χρονο μάγειρα. Σύμφωνα με άλλους εργαζομένους της τουριστικής βίλας, τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να έρθουν στα χέρια. Άρχισαν να χτυπούν ο ένας τον άλλο με γροθιές και να σπρώχνονται, μέχρι που έφτασαν στην άκρη της σκάλας κι έπεσαν και οι δύο στο κενό.

Ο πατέρας του 25χρονου συλληφθέντος δίνει μια διαφορετική εκδοχή για όσα έγιναν: «Το πρόσωπο του γιου μου είναι μαύρο από το ξύλο. Θεωρώ ότι δεν είχε ευθύνη το παιδί μου». 

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το θύμα επιτέθηκε πρώτο στον γιο του, ο οποίος έτρεχε να προστατευτεί. Ο 51χρονος συντηρητής βίλας τον έσπρωξε από το παράθυρο και από τη δύναμη και την ορμή έπεσε και ο ίδιος στο κενό.

Η κόρη του 51χρονου Ουκρανού λέει ότι το σώμα του πατέρα της είχε τέτοια τραύματα που δυσκολεύτηκε να τον αναγνωρίσει. Όσο για τον 25χρονο, ανέφερε ότι η ίδια δεν τον γνώριζε, αλλά ο πατέρας της τής είχε κάνει παράπονα γι’ αυτόν.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime