Η Όλγα Γαροφαλάκη, συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την οριστική απόφαση του Εφετείου αναφορικά με την ποινή του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Δεν ήθελε να μας συναντήσει, ενώ προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του. Δήλωνε με κάθε τρόπο ότι δεν επιθυμεί να συνεχιστεί η δίκη. Δεν τον ενδιαφέρει η έκβαση της δίκης. Ο ίδιος έχει ήδη καταδικάσει τον εαυτό του. Δεν είχα καμία επικοινωνία μαζί του», είπε αρχικά η συνήγορός του Όλγα Γαροφαλάκη.

«Έστειλε μια επιστολή στο δικαστήριο, όπου έλεγε ότι δεν επιθυμεί τον διορισμό μας. Δεν μας ανακάλεσε όμως, οπότε το δικαστήριο προχώρησε στη συνέχιση της εκδίκασης νόμιμα», πρόσθεσε.


Συνήγορος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Ο κατηγορούμενος δεν είναι εγκληματική φυσιογνωμία

Για το έγκλημα που διέπραξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η κ. Γαροφαλάκη υπογράμμισε πως «διέπραξε ένα ειδεχθές έγκλημα, δεν είναι εγκληματική φυσιογνωμία. Δεν έχουμε να κάνουμε με έναν εγκληματία, με έναν βίαιο άνθρωπο. Από ό,τι έχω αντιληφθεί, έχει μετανοήσει και ζει ένα δράμα. Ο εισαγγελέας πρότεινε ένοχος, όπως κατηγορείται. Η κατηγορία του είναι ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

«Μπορεί να κάνει αίτηση αποφυλάκισης μετά από 16 χρόνια για διάφορους λόγους. Αν ρωτάτε σαν Όλγα, θέλω να πάρει δις ισόβια ποινή. Θέλω να πάρει ισόβια και για το σκυλί. Αν με ρωτάτε σαν συνήγορο υπεράσπισης συγκεκριμένος κατηγορούμενος έχει ψυχικές διαταραχές», κατέληξε.


Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Σήμερα η απόφαση του Εφετείου για τη δολοφονία της Καρολάιν

Σήμερα ανακοινώνεται η απόφαση του Εφετείου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την ανθρωποκτονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, και για την δολοφονία του σκυλιού της οικογένειας.

Ο εισαγγελέας χθες κατά την αγόρευσή του ήταν «καταπέλτης» και ζήτησε να κριθεί ένοχος για όλες τις πράξεις του, με κίνητρο την εκδίκηση και να απορριφθούν όλοι οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του.