Για κακουργήματα, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πατρών, παραπέμφθηκε να δικαστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ένας παιδίατρος στην Πάτρα, ο οποίος κατηγορείται για τον ασέλγεια σε βάρος του λίγων ημερών παιδιού του.

Η δίκη γίνεται στον Πύργο και ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη 26/09. 

Πρόκειται για υπόθεση του 2018 που είχε σοκάρει την Πάτρα, καθώς είχε καταγγελθεί ότι ο παιδίατρος ασελγούσε σε βάρος του λίγων ημερών βρέφους του.

Καταγγέλοντες ήταν η σύζυγός του και η πεθερά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά του, ο γιατρός αρνείται τα πάντα. Η σύζυγός του όμως και η πεθερά του επιμένουν με τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί να είναι κακουργηματικές.


Πάτρα: Βαριές οι κατηγορίες σε βάρος του παιδιάτρου 

Πιο συγκεκριμένα, οι κακουργηματικές πράξεις, που έχουν αποδοθεί στον κατηγορούμενο αφορούν γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών εξ αίματος, κατ’ εξακολούθηση.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, κατά την πρώτη ημέρα της διαδικασίας, κατέθεσαν ως μάρτυρες η καταγγέλλουσα μητέρα του βρέφους, καθώς και η μητέρα της, ενώ η επόμενη δικάσιμος έχει προσδιοριστεί για τις 23 Οκτωβρίου 2023.