Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από το θρίλερ της εξαφάνισης πατέρα και γιου στην Άρτα, το οποίο μετατράπηκε σε θρίλερ δολοφονίας του 68χρονου πατέρα από τον γιο του. «Το παιδί είναι σε μεγάλη σύγχυση», ήταν τα λόγια του πατέρα στο τελευταίο του τηλεφώνημα, λίγο πριν δολοφονηθεί από τον γιο του.

Ο πατέρας είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον γιο του κατά τη διάρκεια της διαδρομής από τη Λαμία προς την Άρτα και είχε σπεύσει να ενημερώσει τη σύζυγό του, σύμφωνα με την εκπομπή T-live.

Ο άτυχος χοροδιδάσκαλος πήρε γύρω στις δύο το μεσημέρι τηλέφωνο τη σύζυγό του, της είπε ότι επιστρέφουν και ότι ο γιος τους βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση. «Ερχόμαστε στο σπίτι, αλλά το παιδί είναι σε μεγάλη σύγχυση».

Να σημειωθεί ότι ο 38χρονος γιος προφυλακίστηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου και παραδέχτηκε την πράξη του. Οπως είπε στην απολογία του, τον δολοφόνησε γιατί κυριεύτηκε από την ιδέα ότι ο πατέρας του θα τον σκότωνε. Σύμφωνα με όσα είπε, τον σκότωσε με πέτρα και δεν είχε προηγηθεί κάποιος καβγάς μεταξύ τους.

Ο 38χρονος κατά διαστήματα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, το ήξεραν αυτό στην οικογένεια και αυτός ήταν ο λόγος που ο 65χρονος τηλεφώνησε στη σύζυγό του.

 Άρτα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία του 68χρονου

Η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία του 65χρονου στη Φωκίδα έδειξε ότι ο θάνατος του άνδρα προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από την πέτρα με την οποία ο 38χρονος γιος του τον σκότωσε.

Ακριβής ημερομηνία του θανάτου του προσδιορίστηκε η Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη τους, ενώ ταξίδευαν από Λαμία για Άρτα.

Αυτό που δεν ήταν εφικτό να επιβεβαιωθεί όμως από τον ιατροδικαστή ήταν αν υπήρχαν σημάδια άμυνας στη σορό του 65χρονου -που θα έδειχνε αν είχε προηγηθεί πάλη του θύματος με τον 38χρονο γιο-, καθώς βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και είχε δαγκωματιές από ζώα. Το θύμα έφερε και άλλα χτυπήματα στο κεφάλι, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Νωρίτερα σήμερα σε κλίμα οδύνης τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Μαξίμου στην Άρτα η κηδεία του 65χρονου που δολοφονήθηκε από τον 38χρονο γιο του.