Σοκ έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος 50χρονης εργαζόμενης σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι, η οποία διαμελίστηκε μπροστά στα μάτια της 14χρονης κόρης της όταν καθαρίζοντας μία κρεατομηχανή. 

Η τραγωδία συνέβη όταν πιάστηκαν τα μαλλιά της και κατόπιν το κρανίο της βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.



Εργαζόταν μόλις 4 μέρες στο κρεοπωλείο

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν μόλις 4 ημέρες στο κρεοπωλείο. Χθες το βράδυ πήγε να καθαρίσει τη κρεατομηχανή, όταν άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες αυτή άρχισε να λειτουργεί. Δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί, πιάστηκαν τα μαλλιά της στη μηχανή και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Στο φρικτό δυστύχημα παρούσα η 14χρονη κόρη της.

«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Το μικρό κορίτσι αρχισε να ουρλιάζει και να καλεί για βοήθεια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με νευρικό κλονισμό.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες, ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο ιδιοκτήτης

Στο πλαίσιο των ερευνών για το τραγικό περιστατικό, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια. Σύμφωνα με τον πατέρα του, η μηχανή έχει διακόπτη ασφαλείας και λειτουργεί μόνο 2 φορές την εβδομάδα.

«Έχει διακόπτη ασφαλείας και γενικό. Πάντα κατεβάζουμε τον γενικό. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά φαίνεται την ανέβασε η κοπέλα για να μπορέσει να το γυρίσει από την άλλη μεριά, άθελά της έγινε αυτό που έγινε», είπε ο πατέρας του ιδιοκτήτη.

Η Πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει την άτυχη γυναίκα από τη μηχανή, ύστερα από 2 ολόκληρες ώρες.

Η σορός της 50χρονης, μητέρας 2 ανήλικων παιδιών μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία, ενώ η κηδεία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στο Ευηνοχώρι.

Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης

Η άτυχη γυναίκα λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή είχε κάνει μία ανάρτηση στα αλβανικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στην οποία έγραφε: «Είναι δύσκολο να περιμένεις κάτι, το οποίο μπορεί να μην συμβεί ποτέ. Αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να παραιτηθείς αν αυτό είναι το μόνο πράγμα που επιθυμείς».