Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από το δυστύχημα σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι ο που στοίχισε τη ζωή σε μια 50χρονη μητέρα δύο παιδιών, με την άτυχη γυναίκα να διαμελίζεται μπροστά στην κόρη της.

Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας στο Μεσολόγγι ήταν ανατριχιαστικός. Μέσα στο κρεοπωλείο που δούλευε. Μπροστά στην ανήλικη κόρη της που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε στην κρεατομηχανή και βρήκε μαρτυρικό θάνατο αβοήθητη. Η ανήλικη κόρη της βγήκε για βοήθεια αλλά ήταν αργά.


Εργαζόταν μόλις 4 μέρες στο κρεοπωλείο

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν μόλις 4 ημέρες στο κρεοπωλείο. Χθες το βράδυ πήγε να καθαρίσει τη κρεατομηχανή, όταν άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες αυτή άρχισε να λειτουργεί. Δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί, πιάστηκαν τα μαλλιά της στη μηχανή και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Στο φρικτό δυστύχημα παρούσα η 14χρονη κόρη της.


«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Το μικρό κορίτσι αρχισε να ουρλιάζει και να καλεί για βοήθεια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με νευρικό κλονισμό.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες, ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Θάνατος 50χρονης: Οι πρώτες εκτιμήσεις

Στην προσπάθεια της να ρίξει φως στον τραγικό θάνατο της γυναίκας η αστυνομία πήρε το υλικό των καμερών προκειμένου να εξετάσει τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ το κατάστημα σφραγίστηκε για να εξεταστεί η κρεατομηχανή και από πραγματογνώμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν επρόκειτο για μια μηχανή του κιμά που βλέπουμε συνήθως στα κρεοπωλεία αλλά για μια μεγάλη κρεατομηχανή, με μεγάλο στόμιο για την επεξεργασία του κρέατος, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του καταστήματος.

Κάποιες πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι εκεί που η γυναίκα ήταν σκυμμένη και καθάριζε την μηχανή, ενδεχομένως πατήθηκε κάποιο κουμπί και τέθηκε σε λειτουργία με αποτέλεσμα να της αρπάξει τα μαλλιά.


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο ιδιοκτήτης

Στο πλαίσιο των ερευνών για το τραγικό περιστατικό, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια. Σύμφωνα με τον πατέρα του, η μηχανή έχει διακόπτη ασφαλείας και λειτουργεί μόνο 2 φορές την εβδομάδα.

«Έχει διακόπτη ασφαλείας και γενικό. Πάντα κατεβάζουμε τον γενικό. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά φαίνεται την ανέβασε η κοπέλα για να μπορέσει να το γυρίσει από την άλλη μεριά, άθελά της έγινε αυτό που έγινε», είπε ο πατέρας του ιδιοκτήτη.

Η Πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει την άτυχη γυναίκα από τη μηχανή, ύστερα από 2 ολόκληρες ώρες.

Η σορός της 50χρονης, μητέρας 2 ανήλικων παιδιών μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία, ενώ η κηδεία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στο Ευηνοχώρι.