Θρήνος επικρατεί στο Μεσολόγγι για τον θάνατο που βρήκε 50χρονη γυναίκα, όταν που εγκλωβίστηκε στη μηχανή κρέατος που καθάριζε σε κρεοπωλείο της περιοχής. με συνέπεια να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, όπου και αφέθηκε σήμερα ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Το Σάββατο συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος κατηγορείται για εργατικό δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια. Αφού οδηγήθηκε ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή, ο κρεοπώλης αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, μέχρι να γίνει η δίκη.

Σήμερα το απόγευμα συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στην άτυχη γυναίκα. Η κόρη της βρίσκεται σε σοκ καθώς είδε μπροστά στα μάτια της την μητέρα της να χάνει τη ζωή της και μάλιστα με φρικτό τρόπο χωρίς να μπορεί κανείς να την βοηθήσει.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, η 50χρονη καθάριζε τη μεγάλη κρεατομηχανή όταν πιθανότατα πιάστηκαν τα μαλλιά της. Οι αρχές έχουν πάρει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να καταφέρεουν να απαντήσουν στο πώς ακριβώς πιάστηκε στην κρεατομηχανή η 50χρονη.

Όσοι γνώριζαν την 50χρονη μιλούν για μία γυναίκα που εργαζόταν ως καθαρίστρια σε πολλές επιχειρήσεις της περιοχής για να μεγαλώσει τα δύο παιδιά της.