Από τα πρώτα πράγματα που μας είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, όταν επιχείρησε να συστηθεί στο ελληνικό κοινό ως υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν για την προσωπική του σχέση με τον Τάιλερ. Αυτό φυσικά είναι στο πλαίσιο της επικοινωνιακής του  τακτικής, καθώς αν άφηνε να το ανακαλύψουν οι δημοσιογράφοι, ίσως να μην παρουσιαζόταν με τον τρόπο που ο ίδιος ήθελε. Ο Στέφανος Κασσελάκης όμως δεν έκρυψε από το κοινό του ούτε και το γεγονός ότι κάποτε ήταν ερωτευμένος με μια γυναίκα και μάλιστα ήταν μαζί για πέντε χρόνια. Η γυναίκα που είχε κλέψει την καρδιά του Στέφανου Κασσελάκη είναι μια ξανθιά καλλονή. Κοινές φωτογραφίες με την πρώην σύντροφό του, με την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης υπήρξε σε σχέση για πέντε χρόνια, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για στιγμιότυπα από την εποχή που ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επισκεφθεί με την τότε αγαπημένη του το Μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ.

Σύμφωνα με τον Θάνο Βάγιο στο Πρωινό, η ξανθιά καλλονή ήταν συμφοιτήτρια του Στέφανου Κασσελάκη στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια.

Το όνομα της γυναίκας δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο σε παλιότερη ανάρτηση το 2014 μία κοινή φίλη του πρώην ζευγαριού τους έδινε «συγχαρητήρια», δύο ημέρες μετά τα γενέθλια του Στέφανου Κασσελάκη.

 «Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι. Ναι, προσευχόμουν να μην είμαι γκέι. Δεν έχω καλές αναμνήσεις από την εφηβεία», είχε δηλώσει ο Στέφανος Κασσελάκης στην εφημερίδα «Καθημερινή».

Δες τις φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη με την πρώην σύντροφό του:

 

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τη μητέρα και την τότε σύντροφό του.

Φωτογραφίες: sportime