Τα στοιχεία δύο ανήλικων κοριτσιών που εξαφανίστηκαν από δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη δημοσιοποίησε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός για την εξαφάνιση της 13χρονης Ελευθερίας Σ. και της 14χρονης Αικατερίνης Π., τα ίχνη των οποίων χάθηκαν σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι, από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα», στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Σ.,13 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Π., 14 ΕΤΩΝ Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε ☎️116000

Δημοσιεύτηκε από Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child στις Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023

Η Ελευθερία Σ. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι 85 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκό μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η Αικατερίνη Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι 80 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο σορτς και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.