Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 74χρονος από τον Άγιο Παντελεήμονα που τα ξημερώματα της Κυριακής δολοφόνησε τον 50χρονο γείτονά του.

Διαβάστε εδώ: "Είχα διαβολικές σκέψεις, θα τους σκότωνα όλους" - Ανατριχιάζει η απολογία του 74χρονου που πήρε τη ζωή του γείτονά του στον Άγιο Παντελεήμονα

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε με αυτεπάγγελτα διορισμένη δικηγόρο από τον ανακριτή και σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ό,τι και προανακριτικά, πως δηλαδή το θύμα τού έριξε κάποια ουσία στο ποτό.

Το χρονικό της τραγωδίας στον Άγιο Παντελεήμονα

Το περιστατικό έγινε στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (1/10) σε σπίτι στην οδό Μηρών στον Άγιο Παντελεήμονα. Ένας 74χρονος Έλληνας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εξ επαφής έναν 50χρονο από τη Γεωργία τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Πυροβολισμούς δέχτηκε και η γυναίκα του 50χρονου, η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Στο διαμέρισμα έμενε ένα ζευγάρι Γεωργιανών, ηλικίας 50 ετών ο άνδρας και 45 ετών η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σε εξέλιξη πάρτι και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο φερόμενος ως δράστης, ηλικίας 74 ετών. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται πως είχε μεθύσει. Πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε τον άνδρα και τη γυναίκα. Ο 50χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ η 45χρονη τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι εκείνη τη στιγμή ήταν η κόρη του ζευγαριού και δύο φίλες της, ηλικίας 11 και 12 ετών.

Ο 74χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα.