Έζησε τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής της, μέσα στο ίδιο της στο σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα, βλέποντας τον γείτονάς της να σκοτώνει τον άντρα της και να απειλεί τα παιδιά της. Η 45χρονη μητέρα από τον Άγιο Παντελεήμονα που μετά το φονικό του συζύγου της νοσηλεύονταν τραυματισμένη, πήρε τελικά εξιτήριο. Επέστρεψε στο σπίτι της, στον Άγιο Παντελεήμονα, εκεί όπου άφησε την τελευταία πνοή του ο σύζυγό της και έμελλε να αλλάξει για πάντα η ζωή της και η ζωή των παιδιών της.

Το φονικό στον Άγιο Παντελεήμονα είχε συγκλονίσει τη χώρα, καθώς μια οικογένεια, μετά από διασκέδαση μαζί με τον 75χρονο  γείτονά τους, δέχθηκε αιφνιδιαστικά την επίσκεψή του αλλά αυτή τη φορά μαζί με μια καραμπίνα, την οποία και άδειασε πάνω στον σύζυγό της και σε εκείνη. Ο 50χρονος σύζυγός της έπεσε νεκρός προκειμένου να προστατέψει την οικογένειά του. Η 45χρονη μητέρα τραυματίστηκε σοβαρά.

Διαβάστε επίσης: Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακιστέος ο 74χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου γείτονά του

Η στιγμή της δολοφονίας του άνδρα της ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της ξανά και ξανά. Επέστρεψε σπίτι της μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας και όπου και να κοιτάξει στο μυαλό της έρχεται εκείνο το βράδυ που άλλαξε για πάντα τη ζωή της.

 «Όταν ήρθε λέει: ”Τι μου βάλανε στο ποτό στην ταβέρνα;”. Λέω: ”Τι σου βάλανε κύριε Γιάννη; Ό,τι ήπιε άλλος αυτό ήπιες και εσύ. Αλλά εσύ ήπιες παραπάνω”. ”Όχι, πες μου τι μου βάλανε. Αλλιώς θα σας τελειώσω όλους”, αυτό είπε».

Η 45χρονη είδε τον άντρα της να πέφτει νεκρός μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Μπήκε μπροστά στο όπλο του δολοφόνου για να σώσει τη ζωή των παιδιών της κι όλα αυτά γιατί ο 74χρονος ισχυρίστηκε πως κάτι του είχαν ρίξει στο ποτό.

 «Παίρνει το όπλο από την τσέπη, σηκώνεται και ο άντρας μου ”Τι κάνεις Γιάννη;”, λέει και αμέσως ρίχνει και έπεσε κάτω», είπε η 45χρονη.

Ένα καντηλάκι με τη φωτογραφία του άντρα της δίπλα της δίνει κουράγιο. Προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και να βρει τη δύναμη να μεγαλώσει μόνη της τη 12χρονη κόρη της.

 «Αμέσως ήταν νεκρός. Αμέσως. Ούτε μία λέξη δεν μπόρεσε να του πει…».

Η 45χρονη γυναίκα ζητάει δικαίωση. Θέλει να σταθεί μπροστά στον δολοφόνο του άντρα της και να τον κοιτάξει στα μάτια.

 «Θέλω να τον δω και να του μιλήσω. Γιατί μου το έκανε αυτό; Από κοντά θέλω να τον δω», είπε.

Αυτό το ερώτημα θα την βασανίζει για πάντα, γιατί ο οικογενειακός φίλος τους προκάλεσε αυτήν την αδιανόητη τραγωδία και άφησε πίσω του μόνο πόνο.