Ένας μήνας έχει σχεδόν περάσει από την ημέρα του θανάτου της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού, που πέθανε στο πρώτο της ταξίδι ύστερα από ασθένεια και η μητέρα της δηλώνει πως δεν έχει βρεθεί ακόμα η αιτία του θανάτου της.



Το χρονικό

Η 20χρονη δόκιμη πλοίαρχος έχασε τη ζωή της ύστερα από ασθένεια που παρουσίασε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με δεξαμενόπλοιο, με προορισμό την Ινδία, σκορπίζοντας θλίψη στο Εμπορικό Ναυτικό.

Μεταφέρθηκε στην Ελλάδα, μαζί με ιατρικό συνοδό, σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και στη συνέχεια σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε στις 17 Σεπτεμβρίου.

Μητέρα 20χρονης δοκίμου: "Δεν μπορούμε να ζούμε με το γιατί πέθανε το παιδί μας"

Μιλώντας στο LIVE NEWS, η μητέρα της έκανε έκκληση να γίνουν όσο πιο γρήγορα οι ιστολογικές εξετάσεις ώστε να διαλευκανθεί η αιτία του θανάτου του παιδιού της.

«Περιμένουμε κάποιες ιστολογικές. Κάνω έκκληση να γίνουν όσο πιο γρήγορα γιατί δεν μπορούμε να ζούμε με το γιατί πέθανε το παιδί μας. Ένα 20χρονο αγγελούδι. Θέλουμε την αιτία και εάν βρεθεί, μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε και άλλα παιδιά ώστε καμία μανούλα να μη βιώσει αυτό που βιώνω εγώ. Πήγαινε καλύτερα και όλοι περιμέναμε να γυρίζει πίσω στο νησί μας, κάτι έγινε όμως που άλλαξε όλη την πορεία με την ασθένειά της».