Νέα καραμπόλα τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Παρασκευής στην Αττική Οδό στο ύψος του κόμβου Κηφισίας. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αττική Οδό, το νέο τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του κόμβου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Η δεξιά λωρίδα είναι κλειστή, ενώ οι καθυστερήσεις από τον κόμβο Πεντέλης έως και τον κόμβο Μεταμόρφωσης ξεπερνούν τα είκοσι λεπτά.

Τροχαίο ατύχημα και νωρίτερα στην Αττική Οδό

Τροχαίο ατύχημα με τρία οχήματα συνέβη λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής 6/10 στην Αττική Οδό, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αττική Οδό, τα εμπλεκόμενα οχήματα απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Έξοδος των ετεροδημοτών: Πού είναι αυξημένη η κίνηση

Συνεχίζεται σήμερα η έξοδος των ετεροδημοτών ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023, που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 8/10, με την κίνηση να είναι αυξημένη σε αρκετά σημεία της Αττικής.

*Διαβάστε εδώ: Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Τι δείχνουν οι στοιχηματικές - Τα φαβορί και τα ντέρμπι στις περιφέρειες

Ειδικότερα, αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στο ρεύμα εξόδου της Λεωφόρου Κηφισού από Ιερά Οδό προς Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς και στο ρεύμα εξόδου της Λεωφόρου Αθηνών προς τον Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει και στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.

Αρκετές καθυστερήσεις συναντούν οι οδηγοί και στην Περιφερειακή Υμηττού προς την Αττική Οδό και στην παραλιακή προς τον Πειραιά, κατά μήκος του Νέου Φαλήρου.