Δεμένο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι από το πρωί της Παρασκευής το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Voyager, μήκους 204 μ., με 349 σουίτες και 650 επιβάτες Αμερικανούς και Βρετανούς.

Πρόκειται για την 54η προσέγγιση κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για φέτος -από τις συνολικά 68 μέχρι το τέλος του έτους- και το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο βάζει για πρώτη φορά τον προορισμό «Θεσσαλονίκη» στο πρόγραμμά του.

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Voyager ανήκει στην εταιρεία Regent Seven Seas Cruises, κορυφαίας σειράς κρουαζιέρων πολυτελείας στον κόσμο, με έδρα της το Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Με το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο έδεσε στον προβλήτα 10 του λιμανιού, ταξιδεύουν 650 επιβάτες, Αμερικανοί και Βρετανοί, οι οποίοι συμμετέχουν στη 13ήμερη κρουαζιέρα, η οποία ξεκίνησε από τον Πειραιά στις 3/10, χθες ήταν Σκιάθο, σήμερα Θεσσαλονίκη και το απόγευμα θα αποπλεύσει για Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Σαντορίνη, Ρόδο, Αλάνια στην Τουρκία, Λεμεσό, με τελική αποβίβαση στη Χάιφα στο Ισραήλ το επόμενο Σάββατο 14 Οκτωβρίου.

Εκδρομές και city tour στη Θεσσαλονίκη

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Θεσσαλονίκη οι τουρίστες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην πόλη είτε με οργανωμένα tour είτε αυτόνομα, αλλά και αρκετοί είναι εκείνοι που επέλεξαν να επισκεφτούν τους Βασιλικούς Τάφους των Αιγών στη Βεργίνα.

Το πολυτελές Seven Seas Voyager

Το Seven Seas Voyager είναι ένα από τα έξι κρουαζιερόπλοια της Regent Seven Seas Cruises. Έχει μήκος 204,2 μ., πλάτος 28,6 μ., και διαθέτει 9 καταστρώματα, 349 σουίτες, ενώ έχει τη δυνατότητα να υποδεχθεί 698 επιβάτες και 455 άτομα πλήρωμα.

Η κάθε σουίτα του Seven Seas Voyager έχει ιδιωτικό μπαλκόνι, ενώ στο εσωτερικό της διαθέτει καθιστικό, κομψά φινιρίσματα, πολυτελή κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες από κασμίρ, ευρύχωρες ντουλάπες, μηχανή εσπρέσο, μπάνιο με μαρμάρινα στοιχεία κ.λπ. Το μέγεθος της μικρότερης σουίτας είναι στα 33,1 τ.μ. και το μεγαλύτερο -της master σουίτας με τα σαλόνια, τα δύο υπνοδωμάτια, τον προσωπικό μπάτλερ κ.λπ.- φτάνει τα 124 και 130 τ.μ.

Οι τιμές

Τα κρουαζιερόπλοια της Regent Seven Seas Cruises έχουν σχεδιαστεί για μια ολιστική εμπειρία που αξιοποιεί στο έπακρον τις all inclusive παροχές, περιλαμβάνοντας κάθε πολυτέλεια σε όλους τους χώρους.

Δεδομένης της πολυτέλειας που προσφέρει στον επιβάτη, οι τιμές για μια πολυήμερη κρουαζιέρα είναι αρκετά «τσιμπημένες»! Για παράδειγμα, για τη 15ήμερη κρουαζιέρα που θα ξεκινήσει στις 4 Νοεμβρίου και θα πιάσει και πάλι Θεσσαλονίκη, οι τιμές ανά άτομο ξεκινούν από τα 12.039 ευρώ και φτάνουν τα 30.000 ευρώ, παρά ένα λεπτό (€29.999).

Πηγή: grtimes.gr