Μία φαεινή ιδέα για μακάβρια φάρσα είχαν κάποιοι στον Δήμο Ξηρομέρου στην Αιτωλοακαρνανία, γεμίζοντας τα χωριά της περιοχής με κηδειόχαρτα στα οποία αναγγέλλεται ο «θάνατος» του πρώην Δημάρχου Αλυζίας και Ξηρομέρου, Ερωτόκριτου Γαλούνη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το μακάβριο αγγελτήριο, η «κηδεία» θα τελεστεί την ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όπως σημειώνει το agriniopress, O ίδιος ο Ερωτόκριτος Γαλούνης δημοσιοποίησε σχετική φωτογραφία, σχολιάζοντας ότι « έχει δημιουργηθεί τεράστιο οικογενειακό και κοινωνικό πρόβλημα με την παραπάνω παραπληροφόρηση» και δηλώνοντας παράλληλα, ότι είναι… «ζωντανός, παρών και πολύ σκληρός για να πεθάνω».

Η ανάρτησή του:

«Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Με μεγάλη λύπη ενημερώθηκα σήμερα το πρωί ότι οι γνωστοί άγνωστοι τοιχοκόλλησαν σε όλα τα χωριά του Δήμου κηδειόχαρτο σύμφωνα με το οποίο έχω πεθάνει και ότι η κηδεία μου θα γίνει αύριο το πρωί ημέρα Κυριακή στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Αρχοντοχωρίου.

Επειδή έχει δημιουργηθεί τεράστιο οικογενειακό και κοινωνικό πρόβλημα με την παραπάνω παραπληροφόρηση, δηλώνω ότι είμαι ζωντανός, είμαι παρών και πολύ σκληρός για να πεθάνω.

Σε όλους αυτούς που σοφίστηκαν και τοιχοκόλλησαν τα παραπάνω κηδειόχαρτα αξίζει μια μόνο λέξη:

ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους πολίτες για το ενδιαφέρον τους, τη συμπαράσταση τους και τη στήριξη τους στο πρόσωπο μου. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Με εκτίμηση,

Ο Επιζών

Ερωτόκριτος Γαλούνης

Πρώην Δήμαρχος Αλυζίας και Ξηρομέρου»