Επίσκεψη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Αλέξης Γεωργούλης.

Βίντεο από την εκπομπή «Το Πρωινό», δείχνει τον ηθοποιό να συνομιλεί με ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πλημμύρες, και να τους ρωτάει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αλέξης Γεωργούλης: Οι δημόσιες εμφανίσεις του μετά τις καταγγελίες εις βάρος του

Συγκεκριμένα, και με αφορμή και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Αλέξης Γεωργούλης ταξίδεψε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία, προκειμένου να επισκεφθεί τη γενέτειρά του, τη Λάρισα.

Σε βίντεο που προέρχεται από κάτοικο της περιοχής, ο Αλέξης Γεωργούλης καταγράφεται στα χωριά Σωτήριο και Αρμένιο που χτυπήθηκαν με σφοδρότητα από την κακοκαιρία, να συνομιλεί με κατοίκους που του περιγράφουν τα προβλήματά τους.

Υπενθυμίζεται ότι τελευταία καταγεγραμμένη από τηλεοπτική κάμερα εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη ήταν περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», να περιμένει την πτήση του για Στρασβούργο.

Είχε προηγηθεί η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τις καταγγελίες εις βάρος του, στις αρχές Αυγούστου, όταν κατεγράφη από τον φωτογραφικό φακό σε εστιατόριο στην Κύθνο, παρέα με τη Βίκυ Σταυροπούλου.