Ο 51χρονος οδοντοτεχνίτης από την Ηλιούπολη, που εμπλέκεται στην αδιανόητη υπόθεση ιατρικής απάτης και κατηγορείται από πολίτες πως έκανε τον οδοντίατρο μίλησε στο Mega, αρνούμενος ότι εκτέλεσε κάποια ιατρική πράξη πάνω σε ασθενείς.

Ηλιούπολη: "Θα αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι κακό", λέει ο "οδοντίατρος"

Ο 50χρονος δηλώνει στην εκπομπή Live News: «Είμαι οδοντοτεχνίτης και δεν κάνω τέτοιες υπηρεσίες. Έχω οδοντίατρο για αυτό. Το ιατρείο έχω ένα χρόνο που το άνοιξα. Το οδοντιατρείο στον Πειραιά δεν είναι δικό μου, είναι συνωνυμία. Δεν έχω κάνει κάτι λάθος, οπότε είμαι μια χαρά. Δεν έχω θέμα. Θα αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι κακό. Νομίζω είναι αυτές(σ.σ. οι άλλες δύο γυναίκες που τον κατήγγειλαν), δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να είναι αυτές που τον σύστησαν να έρθει σε εμάς, στο ιατρείο».

"Όλα είναι αναληθή", λέει η δικηγόρος του

Η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ζωή Σπυροπούλου, μίλησε και εκείνη στο LIVE NEWS για την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως ο εντολέας της είχε οδοντίατρο στο ιατρείο του και δεν εκτέλεσε καμία ιατρική πράξη σε ασθενή.

«Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Ο εντολέας μου αρνείται πως το έκανε αλλά είναι οδοντοτεχνίτης. Αυτό που λέει είναι πως είχε οδοντίατρο. Είναι ένας οικογενειάρχης με ανήλικο παιδί και αυτή τη στιγμή είμαι δύσκολο. Έχει διαρρεύσει το όνομά του και είναι δύσκολο για το παιδί του. Είχε φτιάξει έναν χώρο για να ασκεί το δικό του επάγγελμα και υπήρχε ένας οδοντίατρος. Ο άνθρωπος ισχυρίζεται πως όλα είναι αναληθή».