Φωτιά στο σπίτι της πρώην συζύγου του έβαλε 65χρονος στη Νέα Ιωνία στον Βόλο και όταν του ζητήθηκαν εξηγήσεις για τον λόγο που έβαλε σε κίνδυνο μια ολόκληρη γειτονιά, δεν θυμόταν τίποτα. Η φωτιά στο διαμέρισμα υπογείου της άτυχης γυναίκας, όπου βρισκόταν και ο λέβητας του φυσικού αερίου, κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική, η οποία άρχισε αμέσως τις ανακρίσεις για να καταλήξει στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της ιδιοκτήτριας.

Σύμφωνα με το gegonota.news, μάρτυρες κατέθεσαν στο ανακριτικό της Πυροσβεστικής πως το βράδυ της περασμένης Τρίτης 10 Οκτωβρίου είδαν τον 65χρονο να περιφέρεται στη γειτονιά και έξω από το πρώην σπίτι του.  Με βάση τις μαρτυρίες, έπινε αλκοόλ πολλές ώρες πριν αποφασίσει να βάλει φωτιά στο σπίτι της πρώην συζύγου του. 

Συνελήφθη στο μπαρ όπου γύρισε να καταναλώσει αλκοόλ

Ο 65χρονος, αφού έβαλε φωτιά, επέστρεψε στο μπαρ όπου είχε ξεκινήσει την κατανάλωση αλκοόλ και εκεί συνελήφθη.

Η πρώην σύζυγός του δεν ήθελε την ποινική του δίωξη, αλλά την ένταξή του σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης για να σώσει τη ζωή του.

Ο ίδιος κατέθεσε στον ανακριτή ότι δεν θυμόταν ούτε πώς έβαλε φωτιά ούτε πώς έφτασε στην πρώην κατοικία του ούτε πώς συνελήφθη και ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί.