Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης κρύβεται σε ολόκληρη την προεκλογική του εκστρατεία. Κρύβει την επαγγελματική του πορεία, κρύβει από πού βιοπορίζεται, κρύβει την κομματική του ταυτότητα. Πιθανά κρύβει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με άλλους συνδυασμούς. Όμως κρύβει και κάτι πολύ πιο σημαντικό, που αφορά άμεσα τους πολίτες: ότι στο βωμό της απέλπιδας προσπάθειάς του να κατακτήσει τον δήμο δέχθηκε τη στήριξη ακραίων στοιχείων, που κινούνται εκτός του δημοκρατικού τόξου.

Ρωτάμε ευθέως τον κ. Ψυχάλη: Γνωρίζει ότι συνδυασμός που ανακοίνωσε χτες (12-10-2023) τη στήριξή του προς εκείνον έχει στις τάξεις του -ως υποψήφια σύμβουλο- πρόσωπο που στις εθνικές εκλογές κατέβηκε ως υποψήφια βουλευτής με τους Σπαρτιάτες; Αν το γνωρίζει και παρόλα αυτά το δέχτηκε, αυτό λέει πολλά για το δημοκρατικό ήθος που ευαγγελίζεται να φέρει στο δήμο μας. Αν δεν το γνώριζε, αντιλαμβανόμαστε όλοι την επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζει τον δήμο μας.

Ρωτάμε όσους συνδυασμούς επέλεξαν να στηρίξουν τον κ. Ψυχάλη: Αποδέχονται να βρίσκονται στην ίδια ομάδα στήριξης με ανθρώπους που απαξιώνουν τη δημοκρατία μας;

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το επίπεδο διοίκησης που βρίσκεται πιο κοντά στον πολίτη, είναι η καρδιά της δημοκρατίας. Δεν υπάρχει χώρος για φασίστες, δεν υπάρχει χώρος για ακραίους.

Ο κ. Ψυχάλης ευελπιστεί να εκλεγεί κρύβοντας το πραγματικό του πρόσωπο από τους πολίτες, αποδεχόμενος τη στήριξη ακόμα και των Σπαρτιατών (άμεσα ή έμμεσα) στο βωμό της κατάκτησης της εξουσίας. Ωστόσο οι πολίτες έδειξαν ήδη από την πρώτη Κυριακή ότι γνωρίζουν την αλήθεια, αντιλαμβάνονται ποιος τους μιλάει ξεκάθαρα από την πρώτη μέρα, ποιος πραγματικά μπορεί να πάει το δήμο μπροστά, με πράξεις, όχι με συνθήματα. Την Κυριακή όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες της Λυκόβρυσης Πεύκης ΜΑΖΙ θα δώσουν την απάντησή τους στην προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν μια "κυβέρνηση ηττημένων".