Φίλοι και γνωστοί είπαν χθες το τελευταίο «αντίο» στη Μαίρη Χρονοπούλου. Η σορός της ηθοποιού έφτασε στο σπίτι της στην Παιανία μετά τις 11.30, με τους φίλους της ντυμένους στα λευκά, όπως ακριβώς επιθυμούσε η ίδια. Λευκό ήταν και το φέρετρό της, το οποίο είχε επιλέξει τέσσερα χρόνια πριν.

Η σορός παρέμεινε στο σπίτι μέχρι τις 14.00, προτού μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Στις 15.30 έγινε αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου και στις 16.25 η αποτέφρωση.

Το τελευταίο πάρτι για τη Μαίρη Χρονοπούλου με λευκά τριαντάφυλλα 

Φίλοι και γνωστοί έφτασαν στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην οδό Αλήθειας στην Παιανία κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο, για να τιμήσουν τη μνήμη της. Λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε με μια λευκή νεκροφόρα και η σορός της Μαίρης, ενώ ακουγόταν το τραγούδι «Έκλαψα χθες σαν μέτρησα».

Τελευταία επιθυμία της ηθοποιού ήταν να γίνει μια γιορτή στο σπίτι της με όλους τους φίλους της, όπως κι έγινε. «Έτσι θα είναι το δικό μου φινάλε, το τελευταίο μου πάρτι. Χωρίς φέρετρο, όλα λευκά. Κανείς δεν θα ξέρει πού θα βρίσκομαι. Το τελευταίο πάρτι μου έχει άλλο πλάνο. Η καύση είναι ένας εξαγνισμός» είχε δηλώσει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της. 

Διαβάστε ακόμα: Αποκλειστικό: Η συγκινητική κίνηση του Σταγόπουλου στην κηδεία της Χρονοπούλου - Έβαλε την βέρα των αρραβώνων τους μέσα στο φέρετρο

Είχε προετοιμάσει τα πάντα

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε προετοιμάσει την τελευταία αυτή τελετή με κάθε λεπτομέρεια από το 2019. Όπως είχε πει στην «ΟΝ time» ο Αθανάσιος Πουλάκης, ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στην περιοχή της Παιανίας, η ηθοποιός τού είχε καταθέσει γραπτώς, από το 2019, την επιθυμία της να αναλάβει την τελετή της αποτέφρωσής της, όταν φύγει από τη ζωή. Είχε επίσης επιλέξει ένα λευκό φέρετρο, το οποίο είχε πληρώσει η ίδια.

Μια ομάδα δικών της ανθρώπων, η οποία αποτελείται από άτομα που συνδέονταν με στενή σχέση φιλίας μαζί της, είχαν ετοιμάσει τις λεπτομέρειες της αποχαιρετιστήριας τελετής που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στην Παιανία, σύμφωνα πάντα με την επιθυμία της. Στον κήπο της Μαίρης Χρονοπούλου, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, είχε τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι πρόσφεραν κρασί και γλυκίσματα.

Στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Η τελευταία πράξη στο έργο της ζωής της μεγάλης πρωταγωνίστριας του κινηματογράφου και του θεάτρου παίχτηκε στη Ριτσώνα, όπου έγινε η αποτέφρωση. Εκεί, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, έπειτα από παραγγελία της ίδιας της Μαίρης Χρονοπούλου, έπαιξε ένα μουσικό κομμάτι με βιολί που έγραψε η ίδια η μουσικοσυνθέτρια. Επίσης προβλήθηκε αποχαιρετιστήριο βίντεο με στιγμές από τη ζωή της Μαίρης και εκφωνήθηκαν οι επικήδειοι.

Διαβάστε ακόμα: Μαίρη Χρονοπούλου: Στα λευκά το τελευταίο "αντίο" στη μεγάλη ηθοποιό - Στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας η σορός της (Εικόνες & Βίντεο)

Δημοσιεύθηκε στην Ontime