Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα φίλοι και συνάδελφοι στη Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 6 Οκτωβρίου έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι της, σε ηλικία 90 ετών.

Μαίρη Χρονοπούλου: Δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού η κατοικία της

Oι αγαπημένοι της σπουδαίας ηθοποιού είχαν την ευκαιρία να την αποχαιρετήσουν σήμερα έως τις 13:30, στο σπίτι της, στην οδό Αληθείας 10, στην Παιανία.

Φίλοι και συνεργάτες της Μαίρης Χρονοπούλου, οι περισσότεροι με λευκά ρούχα και λουλούδια στα χέρια, την αποχαιρετούν, όπως οι Νίκος Σταγόπουλος, Θωμάς Χούντας, Μάκης Δελαπόρτας, Σπύρος Μπιμπίλας, Βασίλης Ζούλιας, Λίνα Νικολακοπούλου, Γιάννης Στάνκογλου, Αλκίνοος Μπουνιάς, Νάντια Μουρούζη, Σάσα Σταμάτη. Στο σπίτι και ο Κώστας Γιαννόπουλος από το Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς η κατοικία της έγινε δωρεά στο ίδρυμα.



«Κάθε φορά που η Μαίρη ξεκινούσε να μου μιλάει για όλα αυτά, της άλλαζα κουβέντα, γιατί δεν αντέχουν όλοι οι άνθρωποι αυτές τις καταστάσεις. Εγώ, προσωπικά, δεν αντέχω. Μου είναι και τώρα πάρα πολύ δύσκολο που έρχομαι εδώ τελευταία φορά», δήλωσε στις κάμερες ο φίλος της Μάκης Δελαπόρτας.



Πλήθος κόσμου έσπευσε στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου από νωρίς, μάλιστα στο εσωτερικό του σπιτιού το φέρετρό της είναι ανοιχτό για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.



Στις 13:30 η σορός της ηθοποιού ταξίδεψε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Στις 15:30 θα γίνει αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας και στις 16:25 παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

«Έτσι θα είναι το δικό μου "φινάλε", το τελευταίο μου "πάρτι". Χωρίς φέρετρο, όλα λευκά. Κανείς δεν θα ξέρει πού θα βρίσκομαι. Το τελευταίο "πάρτι" μου έχει άλλο πλάνο. Η καύση είναι ένας εξαγνισμός», είχε δηλώσει η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου σε παλαιότερη συνέντευξή της.